Sandhangan Khusus Gawe

Jaket, Wulu, Softshell, Klambi Hujan, Blok Angin, Klambi Kerja, Seragam, Hi-Vis, Rompi, Celana ...

Keahlian kita

LAYANAN KAMI

Pabrik

Trustop Garments minangka solusi kanggo proyek sampeyan kanthi pakean sing digawe khusus lan bisa disesuaikan (klambi, seragam, jas hujan, jaket, wulu, softshell, jaket, rompi, celana). Didhasarake ing Fuzhou-China, kita ngasilake macem-macem jinis sandhangan saka jumlah sethithik miturut sarat kualitas, kehandalan lan wektu cendhak.

Sandhangan lan Aksesoris

Kita ngasilake macem-macem produk supaya bisa mangsuli kabeh kabutuhan lan njaga konsistensi ing koleksi: Jaket, Workwear, Seragam, Rainwear, Fleeces, Softshell, Windbreaker, Rompi, Celana…

Khusus & Ndhukung

Kita nyedhiyakake macem-macem kustomisasi supaya produk sampeyan pancen unik lan asli amarga macem-macem teknik merek (Sublimasi cetak layar sutra, cetakan PVC, Aplikasi, lsp), aksesoris merek (Label, Tombol, Zip Tarik, Eylet, Hangtags, lsp) ) lan pilihan pola, farbics, warna lan gaya jahit gratis.

MOQ

Simpenan warna lan kain saka 500 pcs

Pantone warna saka 1000 pcs

Teknis kain saka variabel minimal

Mimpin kaping

Conto: 7-14 dina

Produksi: 8 minggu ing kain Simpenan / 12-16 minggu ing kain khusus sing diproduksi

Syarat, Nilai Kita

Dateng

Kita nggawe studi kelayakan sadurunge ana proyek anyar. Kita ngandhani kabeh babagan proses produksi, lan paling apik pengamatan tenggat wektu.

 

Daya Saing

Kanggo kabeh proyek, kita wis ngerti kasunyatan pasar, mula kita menehi rega kompetitif lan negesake sawise nyetujoni pesenan. Kita bisa mbantu rincian teknologi ing proyek (kain, jinis kustomisasi…) supaya bisa adaptasi karo tawaran produk.

Kualitas

Saka bahan baku (kain sing disertifikasi Oeko-Tex, bordir Madeira, lsp) nganti proses jahitan kanthi teknik merek, kita kudu ngati-ati manawa saben langkah produksi memenuhi kriteria kualitas paling apik.

design

ING nomer

Negara sing Disedhiyakake
37
Model Unik
2500
Kapasitas Wulan
50000
Kustomisasi
99999999

Produksi

Pabrik ing layanan sampeyan

Pesenan sampeyan ing 6 langkah