Fuzhou Chuantuo Trading Co., Ltd.

Kita minangka studio desain sing percaya karo kekuwatan desain sing hebat.

Napa PILIH KAMI

Didhasarake ing Fuzhou / China, perusahaan kami nggawe macem-macem produk Pakaian lan Workwear: Jaket, Softshells, Bodywarmers, Flear Polar, jas hujan, Windbreaker, Visibilitas Tinggi, Celana, Celemek, lsp.

Nggabungake pengalaman lan kepiye babagan produksi klambi canggih sing wiyar, pabrik kami duwe spesialisasi ing produksi klambi gaweyan, seragam, pakaian luar lan klambi udan amarga fleksibilitas lan reaktivitas penting kanggo produksi khusus sing digawe khusus. Kita duwe area produksi 7000 m2 kanthi mesin sing otomatis lan sistem terakhir. Kapasitas produksi udakara 600.000 lembar saben taun.

MISI: Dadi perusahaan model sing ngasilake klambi kualitas, inovatif, sensitif lingkungan, ramah kesehatan manungsa, protèktif lan ekonomis.

Kinerja kualitas lan layanan sing dipercaya Trustop Garments asring ngluwihi pangarepan pelanggan.

Inovatif
%
Ekonomis
%

SYARAT Sampeyan, NILAI KAMI

Dateng

Kita nggawe studi kelayakan sadurunge ana proyek anyar. Kita ngandhani kabeh babagan proses produksi, lan paling apik pengamatan tenggat wektu.

Kualitas

Saka bahan baku (kain sing disertifikasi Oeko-Tex, benang bordir Madeira, lsp) nganti proses jahitan kanthi teknik merek, kita kudu ati-ati supaya saben langkah produksi memenuhi kriteria kualitas sing paling apik.

Daya Saing

Kanggo kabeh proyek, kita wis ngerti kasunyatan pasar, mula kita menehi rega kompetitif lan negesake sawise nyetujoni pesenan. Kita bisa mbantu rincian teknis proyek (kain, jinis kustomisasi…) supaya bisa adaptasi karo tawaran produk.

CERTIFIKAT

certificate03
certificate02
certificate01