Fuzhou Chuantuo Trading Co., Ltd.

Matur nuwun kanggo ngelingi produk njaba lan produk sandhangan bisa digunakake! Kita yakin manawa kontak awal iki minangka wiwitan saka hubungan sing terus-terusan lan bermanfaat. Nyatane kita yakin manawa sawise ngobrol karo Trustop sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan wis milih pilihan sing bener. Kanthi Trustop sampeyan ora bisa salah! Kita minangka salah sawijining perusahaan global sing paling misuwur ing industri lan duwe klien sing setya ing saindenging jagad. Hubungi saiki nggunakake formulir ing ngisor iki, liwat telpon utawa liwat email. Salah sawijining wakil senior kita bakal bali menyang sampeyan sajrone sawetara jam, menehi kabeh informasi lan jawaban sing sampeyan butuhake.

Alamat
Bangunan 1, Taman Industri Jiankang, kabupaten JinAn, Fuzhou, China

E-mail
lion@trustopgarments.com

Telpon
0086 15750885285

Whatsapp
0086 15750885285

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita