• Men’s Reversible Fleece Jacket – Fleece Hoodie

    Jaket Bulu Reversibel Pria - Hoodie Fleece

    • Digawe saka wulu superfine kanggo nambah anget
    • Sampurna kanggo suhu sithik lan angin kenceng
    • Kelembapan awak lan manajemen panas sing apik banget
    • Ritsleting ngarep lengkap siji arah
    • Rong kanthong tangan sing jembar
    • Hem sisih ngisor sing bisa disetel lan manset elastis supaya luwih pas
    • hood naleni elastis
    • Ritsleting sing apik kanggo sarung tangan
  • Men’s Quarter Zip Fleece Pullover – Mens Fleece

    Pullover Wulu Zip Quarter Pria - Wulu Pria

    • Sweter wulu sing anget banget
    • Mikrofon dobel 360 gsm
    • zip zip ngarep nganggo penjaga dagu
    • Menenga krah kanggo proteksi sing luwih apik
    • Manset ikatan elastis kanthi pas
    • Hem ngisor kanthi tali elastis lan kabel
    • 2 kanthong tangan zip
    • Jahitan rata
  • Men’s Tactical Fleece Jacket

    Jaket Bulu Taktis Pria

    • Kolar, pundhak, lan lengen sing dikuwatake
    • Kanthong dada vertikal
    • Loro kanthong tangan slash
    • Kanthong lengen ndhuwur
    • Lengan dawa sing bisa dilebokake rong inci kanthi penutupan Pancing lan Loop
    • Loro panel patch lengen ndhuwur
    • Ritsleting tengah ngarep kanthi slider dobel
    • Pinggang tali
  • Full Zip Jacket – Men’s Fleece

    Jaket Zip Lengkap - Bulu Pria

    • Jaket sing anget lan awet kanggo suhu musim pundhak
    • Pasangan gaya klasik kanthi sedina ing dalan utawa wengi ing kutha
    • Desain zip lengkap duwe kerah sing siyap
    • Rong kanthong ngarep kanthi penutupan zip
    • tali tarik hem sing bisa disetel
    • Pas standar
  • Boys Hooded Fleece Jacket

    Jaket Bulu Hood lanang

    • Bulu ndhuwur tumpukan sing dhuwur nganggo lapisan tahan angin poliester daur ulang
    • zip ngarep VISLON® nganggo penarik karet
    • Tutup badai lan penjaga dagu gulung
    • 2 kanthong handwarmer zip nganggo zipper
    • cuffs elastis
    • Drawcord hem
    • Pas biasa
    • Tutup hood nganggo drawcord
  • Women’s Fleece Coats & Jacket – Fleece Jacket

    Jaket & Jaket Wulu Wanita - Jaket Bulu

    • 100% daur ulang poliester daur ulang lapisan ganda kanggo anget sing gampang dipakai
    • Jaket zip lengkap kanggo gampang ngeculake nganggo kerah zip-munggah kanggo kenyamanan nyepetake panas
    • Loro kanthong tangan ngarep kanggo ngamanake barang pribadi
    • Cuffs lan hem duwe trim spandex kanggo kulit sing mulus
    • Konstruksi jahitan rata nyuda akeh lan mbantu nyuda jahitan
  • Zip Up Fleece Jacket – Men’s Fleece

    Jaket Bulu Zip Up - Bulu Pria

    • 100% daur ulang poliester daur ulang lapisan ganda kanggo anget sing gampang dipakai
    • Jaket zip lengkap kanggo gampang ngeculake nganggo kerah zip-munggah kanggo kenyamanan nyepetake panas
    • Loro kanthong tangan ngarep kanggo ngamanake barang pribadi
    • Cuffs lan hem duwe trim spandex kanggo kulit sing mulus
    • Konstruksi jahitan rata nyuda akeh lan mbantu nyuda jahitan
  • Womens Heavyweight Two-Tone Fleece Jacket – Women’s Fleece

    Jaket Wulu Loro-lorone Heavyweight - Wulu Wanita

    • Kerah sing dhuwur njaga gulu sampeyan dadi anget
    • Zip ngarep tengah lan rong kanthong zip ngarep
    • Kanthong dada zip sing kompatibel karo paket
    • Panel sisih colourblocked
    • Kanthong ritsleting handwarmer jero
    • Zip ngarep dawa lengkap
    • Penarik zip karet
    • Manset elastis kanggo nahan anget
    • Drawcord ing hem lurus kanggo pas sing wis di-dial
    • Jaket bulu sing anget lan nyaman
    • Kegiatan: Hiking, Plancongan, lan Trekking
  • Girls Fleece Jacket – Zip Up Fleece Womens

    Jaket Bulu Wanita - Wanita Zip Up Fleece Womens

    • Wulu medium medium
    • Ringan lan bisa ambegan
    • Zip Vislon ngarep dawa lengkap
    • 2 kanthong tangan welt
    • Hem sing bisa disetel ing pinggul supaya panas tetep panas
    • Detail jahitan rata
    • Lapisan sekunder paling murah kanggo kenyamanan
    • Hem gulung lan cuff sing nyaman
    • Kain pangatusan cepet lan dawa
    • Awak Kain: Microfleece Anti Pill
    • Wulu bulu tengah kanthi termal kanthi backer grid sing disikat
    • Gunakake minangka jaket utawa lapisan ringan ing sangisore jas mangsa
  • Mens Full Zip Fleece Jacket

    Jaket Bulu Zip Lengkap

    • Jaket digawe saka Microfleece Berkualitas Tinggi.
    • Kanthi proses Antipeeling.
    • Anget lan praktis praktis kanggo kabeh jinis kegiatan.
    • Penutupan Zip Lengkap.
    • manset elastis.
    • kabel elastis.
    • Tutup lapisan interior kanthi tampilan, jahitan sing diperkuat kanggo daya tahan sing luwih gedhe.
    • 2 kanthong tangan ritsleting
  • Men’s Full-Zip Mid Weight Fleece Jacket

    Jaket Wulu Mid-Zip Mid-Full Pria

    ● Kerah ngadeg
    ● Ritsleting gulu-menyang-pinggir ngarep sing kebak kanthi penjaga dagu
    ● Penarik zip sing ramah ing sarung tangan
    ● Rong kanthong sisih ngisor kanthi nutup zipper
    ● Bukak cuffs lan hem
    ● Bukak hem nganggo drawcord lan toggle supaya bisa diatur
    ● Siku sing dikuatake
    ● Jahitan Flatlock ing hem, cuffs, lengen lengen klambi, lengen klambi lan dada
    ● Desain lurus kanthi potongan sing nyaman
    ● Kelembapan awak lan manajemen panas sing apik banget
  • Men’s 1/4 Zip Fleece Pullover

    Pullover Bulu 1/4 Zip Pria

    ● Kerah ngadeg nganggo tutup angin
    ● Gulu zip kuartal kanggo kontrol ventilasi
    ● Konstruksi lapisan datar
    ● Wulu buntut sing alus lan alus kanthi tampilan klasik
    ● narik zip sing ramah karo sarung tangan karo garasi ritsleting
    ● Gantung loop
    ● Slim fit
    ● Gulu sing ditempelake
    ● Cocog kanggo suhu sithik lan angin kenceng
    ● Digawe nganggo bahan bulu mikro sing alus lan alus kanggo kenyamanan lengkap, gampang gerak lan ambegan ing wulan sing luwih anget
    ● Awet banget supaya sampeyan mesthi nyoba wektu
    ● Setengah zip lan ditambahake babagan supaya nyaman lan nyaman