• Hi Vis Two-Tone Softshell Jacket

    Hai Vis Jaket Softshell Rong Nada

    • Konstruksi Kain 3 Lapisan 310 gsm
    • Cangkang njaba Tahan Banyu
    • Lapisan TPU Membran (Polyurethane Thermoplastic) Lapisan
    • Disikat Fleece Liner
    • Tutup Zip nganggo Collar Tunnel
    • Saku Ponsel Zippered ing Dada
    • 2 Kanthong Pinggang Ritsleting
    • Cepet Nyetel Pengikat Tab Karet kanthi Cuffs & Loop Loop
    • Gambar String Hem nganggo Kunci Barrel
  • Hi Vis Two-Tone Hooded Sweatshirt

    Hi Vis Kaus Kenceng Loro Nada

    • Sampel stok: Ngatur pengiriman langsung
    • Sampel khusus: 7-10 dina kerja
    • Biaya sampel: Sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah
    • Biaya sampel bakal dibalekake yen pesanan akeh dikonfirmasi
  • Hi Vis Zip Front Hoodie

    Hai Vis Zip Depan Hoodie

    • Kain rajutan kanthi gawe sikat
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Kanthong akses sisih
    • Opening zip ngarep kanggo akses sing gampang
    • Hood kanggo proteksi tambahan saka elemen
    • Kabel sing bisa disetel lan toggle supaya aman
    • Dirancang kanthi kenyamanan
  • High Visibility Quarter Zip Sweatshirt

    Kaos Zip Zip Visibilitas Dhuwur

    • Kain rajutan kanthi gawean microfleece sing disikat
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Kanthong kangguru kanggo panyimpenan sing cukup
    • 1/4 zip ngarep tengah dawa kanggo nambah kenyamanan lan fleksibilitas
    • Pinggang elastis kebak kanggo kenyamanan panggunaan utama
    • Cuffs elastis lengkap
    • Dirancang kanthi kenyamanan
  • Hi Vis Hooded Sweatshirt

    Hai Vis Kaus Kancing

    • Kain rajutan kanthi gawe sikat
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Kanthong kangguru kanggo panyimpenan sing cukup
    • Hood kanggo proteksi tambahan saka elemen
    • Pinggang elastis kebak kanggo kenyamanan panggunaan utama
    • Cuffs elastis lengkap
    • Dirancang kanthi kenyamanan
  • High Visibility 2-in-1 Bomber Jacket

    Jaket Bomber 2-in-1 Visibilitas Tinggi

    • Lengan sing bisa dicopot nyedhiyakake pilihan multi-cara kanggo sing nganggo
    • Jaket bisa nganggo rong cara kanggo panggunaan multi
    • Wulu sing diantrekake krah kanggo njeblug panas lan nambah anget
    • Pinggang elastis kanggo pas sing aman lan nyaman
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Kanthong telpon
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Diantrekake kanthi lengkap lan empuk kanggo jupuk panas lan nambah anget
    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
  • Reflective Essential Safety 2-in-1 Jacket

    Jaket 2-in-1 Keamanan Penting Reflektif

    • Lengan sing bisa dicopot nyedhiyakake pilihan multi-cara kanggo sing nganggo
    • Wulu sing diantrekake krah kanggo njeblug panas lan nambah anget
    • Pinggang elastis setengah supaya aman lan nyaman
    • Manset rib ing njero ruangan kanggo anget lan nyenengake
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 3 kanthong kanggo panyimpenan sing akeh
    • Diantrekake kanthi lengkap lan empuk kanggo jupuk panas lan nambah anget
    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
  • Hi Vis Two-Tone Bomber Jacket Yellow/Black

    Hai Vis Jaket Bomber Rong Nada Kuning / Ireng

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Kanthong telpon
    • Kanthong tablet internal kanggo panyimpenan sing aman
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Manset rib ing njero ruangan kanggo anget lan nyenengake
    • Panel kontras kanggo nglindhungi rereget
  • Hi Vis Essential Fleece Jacket Yellow

    Hai Vis Jaket Bulu Penting Kuning

    • Kain wulu anti-pilling tahan lama
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 2 kanthong zip sisih kanggo disimpen kanthi aman
    • Pinggang elastis nganggo togel supaya pas lan aman
    • Manset elastis kanggo pas sing aman
    • Dirancang kanthi kenyamanan
  • Orange Hi Vis Essential Fleece Jacket

    Jaket Wulu Penting Oranye Hi Vis

    • Kain wulu anti-pilling tahan lama
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 2 kanthong zip sisih kanggo disimpen kanthi aman
    • Pinggang elastis nganggo togel supaya pas lan aman
    • Manset elastis kanggo pas sing aman
    • Dirancang kanthi kenyamanan
  • Two-Tone Hi Vis Bomber Jacket

    Jaket Bomber Rong Nada

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Gulung tutup kanggo fungsi sing ditambahake
    • Lapisan quilted lan empuk batin
    • Jaket kelinci tahan banyu
    • zip ngarep kanggo akses cepet lan gampang
    • Manset lengan elastis lan band hem
    • Pita reflektif kanggo nambah visibilitas dhuwur
    • Kanthong welt miring
  • High Visibility Fleece Lined Ripstop Bomber Jacket

    Jaket Bomber Ribstop Bunder Visibilitas Dhuwur

    ● 100% Poliester, Tenun Oxford 300D
    ● Resistant PU Dilapisi Rampung
    ● Lapisan Bulu Poliester 100%
    ● 2 "Tape Reflektif Perak
    ● Kalis banyu nganggo Sealed Seams
    ● Paket Kabur sing Bisa Dipecat
    ● Pinggang elastis lan Cuffs
    ● Lengan Lengan
    ● Kerah Wulu
    ● 1 Kanthong Ponsel
    ● 1 Kantong dada kanthi Jendela ID sing Disembunyikan
    ● 2 Kanthong Sisih Ngisor
    ● 1 Kantong Lengan