Dumunung ing Fuzhou, Trustop minangka solusi kanggo proyek pakaian khusus sampeyan kanthi 6 langkah:

1) Gagasan kasebut

Sampeyan ngandhani proyek sampeyan kanthi rincian maksimal. Kita uga bisa menehi saran babagan ide-ide khusus yen dibutuhake.

step (1)
step (2)

2) Karya seni kasebut

Yen sampeyan duwe kriya sing siap dikirim.
Yen ora, kita bisa mbantu nggawe desain.

3) Pethikan kasebut

Miturut jumlah sing dijaluk, sampeyan bakal menehi sampeyan
pethikan kita ing wektu paling cedhak.

step (3)
step (4)

4) Tuladhane

Kita nggawe sampel sajrone 7/10 dina. Sampel ora bisa ditindakake karo Pantonecolors (nanging tes warna bakal dikirim).

5) Produksi

Sawise konfirmasi sampel, wektu produksi
umume udakara 5/6 minggu.

step (5)
step (6)

6) pangiriman

Sawise kontrol jumlah pungkasan, barang bisa dikirim liwat segara utawa pesawat.