• Hi-Viz Waterproof Oxford Polyester Safety Pants

    Celana Keamanan Poliester Oxford Hi-Viz Waterproof

    ● 3000 Denier rip-stop polyester oxford / PU bahan ringan lan fleksibel sanajan ing kahanan adhem
    ● Jahitan kaping pindho, lapisan lan disegel panas
    ● anti banyu lan tahan angin
    ● Ukuran loman kanggo kenyamanan kerja lan ventilasi
    ● Pinggang elastis kanthi drawstring sing luwes
    ● pita reflektif perak 2 "ing sikil ngisor kanthi bahan kontras ireng
    ● Rong kanthong kargo gedhe
    ● Sisih ireng - Bahan bantu ndhelikake rereget, lendhut utawa rereget
    ● Ritsleting tahan lama ing ngisor sikil supaya gampang dipateni
  • Women’s Mountaineering Softshell Trousers

    Celana Softshell Mountaineering Wanita

    ● Lembut cahya sing cocog kanggo wisata gunung lan pendakian alpine
    ● Tenang dobel kain Soft Shell
    ● Kalis angin, tahan banyu, bisa napas
    ● Kancing sing bisa dicopot, bisa disetel nganggo tali pundhak silikon sing grippy
    ● Pancing elastisated lan imbuhan pinggul daur ulang
    ● Mabur kanthi mbukak tombol lan penutupan penutupan kancing
    ● Rong kanthong tangan zip
    ● Sikil ngisor sing bisa dilarasake kanthi volume lan gusset kanggo nyedhiyakake boots gunung
    ● Panggunaan sing disaranake: Snowshoeing, Mountaineering, Winter hiking
  • Lightweight Softshell Trousers

    Celana Softshell Ringan

    ● Celana teknis kanggo dina-dina crag lan cedhak
    ● Sikil tapered ora bakal flap nalika sampeyan pindhah
    ● Bahan pangatusan kanthi cepet nggawe hawa panas dadi panas
    ● Pinggang sing bisa disetel supaya pas tetep aman
    ● Pinggang luwes setengah luwes
    ● Penutupan pinggul pencet dobel
    ● 2 kanthong tangan ritsleting
    ● 1 kanthong mburi ritsleting
    ● Kain cangkang alus sing tahan lama duwe regangan 4 arah kanggo kenyamanan tanpa watesan
    ● Pangobatan obat tahan lama (DWR) sing awet mbantu manik lembab ing permukaan
    ● Panggunaan sing disaranake: Snowshoeing, Mountaineering, Winter hiking
  • Waterproof Hi Viz with Reflective Rain Bib Pants

    Hi Water Viz kanthi Celana Bib Hujan sing Reflektif

    ● Kain poliester poliester 150-denier kanthi lapisan PU ing sisih mburi
    ● Celana bib kuning sing tahan banyu
    ● Cocog karo kabeh jaket hi-vis
    ● Bahan sing nyaman, berkualitas tinggi, anti banyu lan bisa napas kanthi lapisan sing disegel
    ● suspender elastis kualitas tinggi kanthi gesper rilis cepet
    ● Tali sing bisa disetel kanggo cuff sikil
    ● mabur ngarep kanthi tutup cepet
    ● Pancing lan daur ulang ing sisih ngisor ngidini celonone nalika nganggo boots
    ● Materi reflektif salaka 2 inci
    ● Pita dobel taping reflektif ing saben sikil
    ● Kasedhiya kanthi jeruk lan jeruk visibilitas dhuwur
  • Sealed Waterproof Safety Pants

    Celana Keamanan Waterproof sing Disegel

    ● 100% Polyester - dilapisi PU
    ● Kalis banyu, bisa napas nganggo lapisan ing taped
    ● Pinggang elastis kanthi elastis kanggo kenyamanan panggunaan utama
    ● Hemat penutupan ritsleting supaya aman
    ● Jahitan kembar jahitan kanggo kekiatan ekstra
    ● 2 "striping reflektif perak ing sisih ngisor sikil
    ● 2 garis horisontal saben sikil
    ● Slash liwat kanthong
    ● Rampungake kain tahan banyu, banyu manik adoh saka permukaan kain
    ● tahan angin kanggo nglindhungi hawa anyep