• Hi-Vis 5-in-1 Parka Jacket – Orange

    Hi-Vis Jaket Parka 5-in-1 - Jingga

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Jaket bisa digunakake limang cara kanggo nggunakake multi
    • Jaket njero sing bisa dicopot kanggo fleksibilitas sing ditambahake ing kabeh kahanan cuaca
    • 7 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Saku ponsel ndhelik
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Kancing sing bisa disetel kanthi pas supaya aman
  • Hi-Vis Traffic Parka Jacket Yellow

    Hi-Vis Lalu Lintas Parka Jaket Kuning

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Rampungake kain tahan banyu, banyu manik-manik adoh saka permukaan kain
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Diantrekake kanthi lengkap lan empuk kanggo jupuk panas lan nambah anget
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Kanthong telpon sing didhelikake
    • Kanthong dada internal
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
  • Hi-Vis Contrast Traffic Parka Jacket

    Jaket Parka Lalu Lintas Kontras Hi-Vis

    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Kanthong internal kanggo panyimpenan sing aman
    • Pola pita gerak biologis kanggo nambah pangenalan wujud manungsa kanthi jarak
    • Manset rajutan batin
    • Rampung kain sing tahan banyu banget, manik-manik banyu adoh saka permukaan kain
    • anti banyu supaya panganggo tetep garing lan direksa saka unsur-unsur
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
  • Hi-Vis Traffic Parka Jacket Orange

    Hi-Vis Lintas Parka Jaket Oranye

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Rampungake kain tahan banyu, banyu manik-manik adoh saka permukaan kain
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Diantrekake kanthi lengkap lan empuk kanggo jupuk panas lan nambah anget
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Kanthong telpon sing didhelikake
    • Kanthong dada internal
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
  • Hi-Vis 5-in-1 Parka Jacket – Yellow

    Hi-Vis Jaket Parka 5-in-1 - Kuning

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Jaket bisa digunakake limang cara kanggo nggunakake multi
    • Jaket njero sing bisa dicopot kanggo fleksibilitas sing ditambahake ing kabeh kahanan cuaca
    • 7 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Saku ponsel ndhelik
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Kancing sing bisa disetel kanthi pas supaya aman
  • High Visibility Winter Parka Jacket – Orange

    Jaket Musim Dingin Musim Dingin Parka Musim Dingin - Oranye

    • PU Waterproof dilapisi Polyester 300D kanthi bantalan quilted 190g lan lapisan nilon
    • Loro kaset reflektif 5cm ing awak lan lengen
    • Zip tugas sing abot ing sangisore tutup badai sing dipasang
    • Loro kanthong njaba kanthi tutup badai
    • rajutan badai rajutan ing ujung lengan
    • Tutup hood kanthi tali tarik
    • Nang kanthong dhadha
    • Jahitan jahitan lan taped kanggo mesthekake anti banyu
  • Reflective Safety Parka Jacket

    Jaket Parka Keamanan sing Reflektif

    • Warna Biru Navy kanthi Band Reflektif ditrapake miturut peraturan dalan
    • Kalis banyu lan bisa napas nganggo lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Rampung tahan noda premium ngusir minyak, banyu lan rereged
    • Interior: Lapisan nganggo Padded Wadding. Super Anget
    • Tutup untu segawon plastik, kanthi tutup ing sisih ndhuwur lan tutup logam
    • 2 kanthong kanthi tutup ing sisih - didhelikake ing kanthong nganggo zip ing level dada plus saku ing njero
    • Manset lengen njero elastis sing bisa disetel kanthi lengkap
    • Paket tutup
  • Hi Vis Waterproof 3-in-1 Parka

    Hi Vis Waterproof 3-in-1 Parka

    ● 2 "Tape Reflektif Perak
    ● PU Bukti Cuaca Polyester Oxford Dilapisi PU
    ● Jaket Wulu Batin sing Bisa Dibusak kanthi Lengan Lengan
    ● Papat Kantong Diantrekake Bulu Kanthi Zipper
    ● Kantong Dada Ramping Wulu
    ● Didhelikake Ing Kanthong Sisih
    ● Loro Kantong Ing njero
    ● Tab Mic ing Pundhak Loro
    ● Disambungake Hood
    ● D-Ring Pass Mbalik kanggo Perlindhungan Musim Gugur
    ● Cuffs pergelangan tangan kanthi Penutupan
  • Hi Vis 300D Ripstop Fleece Lined Jacket

    Hi Vis 300D Jaket Lapis Bulu Lapis Lapis

    ● Materi Refleksi 3M ™ Scotchlite ™ kanthi dukungan kontras 4 ″
    ● Shell: 100% polyester 300D Ripstop, Waterproof / Breathable coating 8000/3000 MVP / 24jam lan lapisan taped lan finish antifreeze
    ● Lapisan Awak: 100% awak bulu poliester
    ● Lining Lengan: Poliester berlapis
    ● hood sing bisa dicopot
    ● Desain multi-saku
    ● Ritsleting plastik siji arah sing didhelikake
    ● Tutup badai kanthi nutup gambar ing zipper ngarep
    ● Pancing lan gelang sing bisa diatur
    ● Loop mikrofon dobel
  • Hi Vis Contrast Traffic Parka Jacket

    Hai Vis Kontras Lintas Jaket Parka

    ● PU anti banyu tahan banyu 300D Polyester kanthi bantalan quilted 190gsm lan lapisan nilon
    ● Loro kaset reflektif 5cm 3M ing awak lan lengen, lan siji ing pundhak
    ● Kontras angkatan laut mbantu nyedhiyakake citra perusahaan lan ndhelikake tandha tandha
    ● Zip tugas sing abot ing sangisore tutup badai sing dipasang
    ● Loro kanthong njaba kanthi tutup badai
    ● rajutan badai rajutan ing pucuk lengen klambi
    ● Tutup hood kanthi tali tarik
    ● Nang kanthong dada
    ● Jahitan jahitan lan taped kanggo mesthekake anti banyu
  • Hi Vis 2 Tone 3/4 Length Wet Weather Padded Parka

    Hai Vis 2 Nada 3/4 Suwene Wet Wet Parka Padded

    ● Zip ngarep kanthi tutup stud sing dipasang kanggo tutup anti banyu
    ● Manset rib elastis internal
    ● Loro kanthong ngisor njaba kanthi tutup
    ● Saku ponsel / radio eksternal nganggo tape tutul flap lan D Ring dipasang ing sisih ngisor
    ● Kanthong zip internal, dhukungan pena lan saku ponsel ing LHS
    ● Lapisan quilted
    ● hood Foldaway ing krah
    ● Akses sulaman zip internal
    ● Anti banyu kanthi segel segel ditutup
    ● Pita reflektif - pola H kanthi loop tambahan ing tangan (Konfigurasi Biomotion)
  • Hi Vis Security Parka Jacket – With Tape

    Hi Vis Security Parka Jacket - Kanthi Pita

    ● Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    ● 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    ● Paket koper kanggo fungsi sing ditambahake
    ● Kanthong dada internal
    ● Manset gelang njero kanggo anget lan nyenengake
    ● anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah penetrasi banyu
    ● Diantrekake kanthi lengkap lan empuk kanggo jupuk panas lan nambah anget
    ● Rampungake kain tahan banyu, banyu manik adoh saka permukaan kain
    ● 2 Strip Retro Retro (ambane 50mm)