• Hi-Vis 5-in-1 Parka Jacket – Orange

    Hi-Vis Jaket Parka 5-in-1 - Jingga

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Jaket bisa digunakake limang cara kanggo nggunakake multi
    • Jaket njero sing bisa dicopot kanggo fleksibilitas sing ditambahake ing kabeh kahanan cuaca
    • 7 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Saku ponsel ndhelik
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Kancing sing bisa disetel kanthi pas supaya aman
  • Hi Vis Rain Suit – Yellow

    Hi Vis Rain Suit - Kuning

    • Bahan reflektif salaka 2-inch kanthi jangkoan reflektif 360 derajat
    • Kain oxford polyester 150-denier tahan lama kanthi lapisan PU putih
    • 2 Kanthong tambalan ngarep ngisor nganggo tutup
    • Jahitan sing disegel kanggo nglindhungi kelembapan sing luwih gedhe
    • Tutup zipper lan sworo seru kanthi tutup badai
    • Cepet lan zipper non-sparking
    • Manset gelang tangan sing bisa diatur
    • hem tali
    • Bukaan sikil kancing pers sing bisa disetel
    • Gulung lan tutup sing bisa didhelikake
    • Celana nganggo tali pinggang elastis kanthi tali
    • Ngliwati kanthong
    • Ora ana lapisan
    • anti banyu lan tahan angin
    • Jaket lan combo Pant
  • Hi Vis Classic Contrast Rain Trouser

    Hi Vis Klasik Kontras Rain Trouser

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Pinggang elastis kanthi elastis kanggo kenyamanan panggunaan utama
    • Panel kontras kanggo nglindhungi rereget
    • Hem sing bisa disetel kanthi pas supaya aman
    • Jahitan kembar jahitan kanggo kekiatan ekstra
    • Rampung kain sing tahan banyu banget, manik-manik banyu adoh saka permukaan kain
    • tahan angin kanggo nglindhungi hawa anyep
  • Hi Vis Classic Rain Trousers

    Hai Vis Celana Udan Klasik

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Pinggang elastis kanthi elastis kanggo kenyamanan panggunaan utama
    • Hem sing bisa disetel kanthi pas supaya aman
    • Jahitan kembar jahitan kanggo kekiatan ekstra
    • Rampung kain sing tahan banyu banget, manik-manik banyu adoh saka permukaan kain
    • tahan angin kanggo nglindhungi hawa anyep
  • Hi Vis Breathable Rain Trousers

    Hi Vis Celana udan Bernapas

    • Kalis banyu lan bisa napas nganggo lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Akses sisih cepet lan gampang
    • Pinggang elastis kanthi elastis kanggo kenyamanan panggunaan utama
    • Tungkak zip supaya gampang dipasang liwat boots kerja
    • Rampungake kain tahan banyu, banyu manik-manik adoh saka permukaan kain
  • Hi Vis Classic Rain Jacket

    Hai Vis Jaket Udan Klasik

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 2 kanthong kanggo panyimpenan aman
    • Kanthong panyimpenan jero
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Manset elastis batin
    • Yoke lan eyelet bali kanggo nambah ambegan lan nyenengake
    • Rampungake kain tahan banyu, banyu manik-manik adoh saka permukaan kain
  • Hi-Vis Reflective Rain Jacket

    Jaket Hujan Refleksi Hi-Vis

    • Kalis banyu lan bisa napas nganggo lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Ringan lan nyaman
    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Kanthong telpon sing didhelikake
    • Kanthong panyimpenan jero
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • Tutup hood sing bisa didhelikake
  • Hi Vis Mid-Length Rain Coat

    Hai Vis Mantel Udan Ageng

    • anti banyu kanthi lapisan sing direkam kanggo nyegah seng nembus banyu
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Proteksi ekstra kanggo adhem kanthi punggung 100cm
    • 2 kanthong kanggo panyimpenan aman
    • Kanthong panyimpenan jero
    • Badai tutup ngarep kanggo nglindhungi elemen
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Manset elastis kanggo pas sing aman
    • Yoke lan eyelet bali kanggo nambah ambegan lan nyenengake
  • Hi Vis Classic Contrast Rain Jacket

    Hai Vis Jaket Kontras Klasik

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 2 kanthong kanggo panyimpenan aman
    • Kanthong panyimpenan jero
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Manset elastis batin
    • Yoke lan eyelet bali kanggo nambah ambegan lan nyenengake
    • Rampungake kain tahan banyu, banyu manik-manik adoh saka permukaan kain
  • Hi Vis Long Rain Coat Yellow

    Hi Vis Long Rain Coat Kuning

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 2 kanthong kanggo panyimpenan aman
    • Kanthong panyimpenan jero
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Manset elastis batin
    • Gelung radio supaya gampang kliping radio
    • Sing duwe lencana supaya gampang kliping KTP sampeyan
  • Hi-Vis Traffic Rain Jacket Orange

    Hi-Vis Lalu Lintas Jaket Oranye

    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • Zip interaktif kanggo fungsi sing ditambahake
    • 4 kanthong kanggo panyimpenan sing cukup
    • Saku ponsel ndhelik
    • Kanthong dada internal
    • Zip rong arah kanggo akses cepet lan gampang
    • Badai tutup ngarep kanggo nglindhungi elemen
    • Tutup hood sing bisa didhelikake
    • Pancing lan gelang gelung supaya aman
  • Reflective Long Rain Coat Orange

    Jingga Ujung Panjang sing Nggambarake

    • Jahitan sing direkam kanggo menehi perlindungan tambahan
    • Pita reflektif kanggo visibilitas tambah
    • 2 kanthong kanggo panyimpenan aman
    • Kanthong panyimpenan jero
    • Paket adoh hood kanggo fungsi sing ditambahake
    • Manset elastis batin
    • Gelung radio supaya gampang kliping radio
    • Sing duwe lencana supaya gampang kliping KTP sampeyan