• Mens Softshell Hooded Jacket Army Green

    Mens Softshell Hooded Jaket Hijau

    • Ringan, ambegan lan nyepetake banyu
    • Zip ngarep nganggo tutup mburi
    • Kanthong sisih kanthi nutup zip
    • Manset sing bisa diatur nganggo velcro
    • Gambar kabel ing hem kanthi tombol sing bisa disetel kanthi nyekel aman
    • Kanthong dada vertikal kanthi nutup zip
    • Tutup sing bisa dicopot lan bisa disetel
  • Mens Camouflage Softshell Jacket – Softshell Hoodie

    Jaket Softshell Mens Kamuflase - Softshell Hoodie

    • Ringan banget, ambegan lan tahan banyu
    • Hood sing bisa disetel nganggo drawcord
    • Kerah dhuwur nganggo penjaga dagu
    • Ritsleting ngarep kanthi narik sarung tangan
    • Rong kanthong tangan zip
    • cuffs elastis
    • Hem sing bisa disetel drawstring
    • Lapisan wulu alus kanggo nambah kenyamanan
  • Hooded Softshell Jacket – Shell Jacket

    Jaket Softshell Hooded - Jaket Shell

    • Jaket softshell sing entheng lan bisa ambegan kanthi lapisan bulu alus
    • Hood sing bisa disetel nganggo drawcord
    • Kerah dhuwur nganggo penjaga dagu
    • Ritsleting ngarep kanthi narik sarung tangan
    • Rong kanthong tangan zip
    • Manset sing bisa disetel Velcro
    • Hem sing bisa disetel drawstring
  • Hooded Softshell Jacket Mens

    Mens Jaket Softshell Hooded

    • Nihan njaba kanthi bulu sing diikat kanthi warna kontras
    • Zip ngarep nganggo tutup mburi
    • Penjaga zip
    • Kanthong sisih kanthi nutup zip
    • Manset sing bisa diatur nganggo velcro
    • Gambar kabel ing hem kanthi tombol sing bisa disetel kanthi nyekel aman
    • Kanthong dada vertikal kanthi nutup zip
    • Tutup sing dipasang, bisa disetel
  • Womens Camouflage Softshell Jacket – Softshell Hoodie

    Jaket Softshell Kamuflase Wanita - Softshell Hoodie

    • Ringan banget, ambegan lan tahan banyu
    • Hood sing bisa disetel nganggo drawcord
    • Kerah dhuwur nganggo penjaga dagu
    • Ritsleting ngarep kanthi narik sarung tangan
    • Rong kanthong tangan zip
    • cuffs elastis
    • Hem sing bisa disetel drawstring
    • Lapisan wulu alus kanggo nambah kenyamanan
  • Womens Soft Shell Jacket – Black

    Jaket Shell Soft Womens - Ireng

    • 94% Polyester kanggo daya tahan, lan 6% Elastane kanggo regangan
    • 325gsm kain cangkang alus sing ana telung lapisan
    • Kain regangan papat arah kanggo gerakan sing ora diwatesi
    • Lapisan bulu mikro
    • Rong kanthong zip-up lan kanthong ponsel internal
    • Hem elastis sing bisa disetel kanthi togel
    • Pas Kota
  • Mens Two-Tone Softshell Jacket with hood

    Jaket Softshell Pria Loro Nada nganggo hood

    • Nihan njaba kanthi bulu sing diikat kanthi warna kontras
    • Zip ngarep nganggo tutup mburi
    • Penjaga zip
    • Kanthong sisih kanthi nutup zip
    • Manset sing bisa diatur nganggo velcro
    • Gambar kabel ing hem kanthi tombol sing bisa disetel kanthi nyekel aman
    • Kanthong dada vertikal kanthi nutup zip
    • Tutup sing dipasang, bisa disetel
  • Men’s High Vis Softshell Jacket

    Jaket Softshell Vis Tinggi Pria

    • 3 lapisan kain alus, 3000mm ambegan & 3000 mvp anti banyu
    • Kaset refleksi ambane 5cm ing awak lan lengen, ana ing saben pundhak
    • Ritsleting ritsleting & merek bermerek dipasang ing kanthong ngarep lan dhadha
    • 2 kanthong anget tangan kanthi rikat zipper
    • Pangatur velcro cuff
    • Gambar adaptor hem kabel
  • Mens Softshell Work Jacket

    Jaket Kerja Softshell Mens

    • Regangan kain cangkang empuk kanthi membran njaba elastane lan sandhangan wol poliester
    • Napas, tahan angin lan tahan banyu
    • Wujud pas nganggo gulu sing ditempelake
    • Kerah zip lengkap karo tutup badai njero lan dagu
    • Rong kanthong zip ngarep lan saku zip dada tengen
    • Luh ngeculake manset sing bisa disetel
    • Drawcord sing bisa disetel ing hem
  • Best Softshell Jacket – Mens

    Jaket Softshell Terbaik - Pria

    • Kain alus alus rong arah
    • Tahan angin lan banyu
    • Backer mikro-kothak alus
    • Kanthong dada sing aman-zip kanggo disimpen
    • Ritsleting kanthong tangan mbalikke-coil
    • Hem sing bisa disetel
    • Slim fit
    • Gulu kru
  • Men’s Full Zip Softshell Jacket

    Jaket Zip Softshell Pria Lengkap

    ● Proteksi cuaca sing sampurna amarga konstruksi Softshell 3 lapis
    ● Kapadhetan dhuwur lan laminasi lumahing
    ● Diantrekake karo bulu domba sing apik banget
    ● Membran njero ambegan tegese sing nganggo tetep garing saben wektu
    ● Ekstra anget amarga lapisan mikro-bulu ing lapisan kasebut
    ● Cuffs kanthi tab nutup ngrampungake jampel
    ● Hem sing bisa disetel nganggo drawcord lan stoppers
    ● Gaya waja kontemporer ngrampungake tampilan kutha sing utama.
    ● Raglan lengen klambi
    ● Jahitan rata kanggo kenyamanan sing luwih gedhe
    ● Kain regangan 4 arah njamin keluwesan lan gerakan total
    ● Bentuk lengen lengen lengen & sikut
    ● Kanggo nyempurnakake kenyamanan, kain Softshell kita luwih dawa 4-cara
    ● Mupangate: ora ana gerakan ing antarane lapisan, tegese kurang nyandhang lan nambah daya tahan
  • Women’s Hooded Fleece Lined Softshell Jacket

    Jaket Softshell Bergaris Bulu Wanita

    ● Jaket softshell sing entheng lan ambegan kanthi lapisan bulu alus
    ● Kain alus alus kanthi lapisan DWR (tahan banyu tahan lama) nglindhungi angin, udan entheng utawa salju
    ● Kain regangan 4 arah
    ● Hood kompatibel karo helm lan nglindhungi tanpa nyawang periferal
    ● Hood sing bisa diatur kanthi pucuk polimer fleksibel
    ● Ritsleting mburi ngarep nganggo tutup badai lan penjaga dagu
    ● Kanthong tangan zip zip dilapisi wulu
    ● Manset sing bisa disetel kanthi tutup pancing lan daur ulang
    ● Gantung loop
    ● Kabeh ritsleting nganggo zip zip sing apik kanggo sarung tangan
    ● Pinggang tali nganggo kunci ari
    ● Paling apik kanggo panggunaan campuran ing kahanan cuaca sing beda-beda
    ● Dirancang kanggo kegiyatan sing kenceng ing kahanan sing angin, udan, uga bisa nganggo jaket santai
    ● Jaket softshell wanita sing nganggo hood nganggo potongan atletik kanggo nambah anget ing wilayah apa wae