Pabrikan sandhangan, nyedhiyakake rega sing paling apik kanggo pangiriman kualitas

Didhasarake ing Fuzhou / China, perusahaan kami nggawe macem-macem produk Pakaian lan Workwear: Jaket, Softshells, Bodywarmers, Flear Polar, jas hujan, Windbreaker, Visibilitas Tinggi, Celana, Celemek, lsp.

Nggabungake pengalaman lan kepiye babagan produksi klambi canggih sing wiyar, pabrik kami duwe spesialisasi ing produksi klambi gaweyan, seragam, pakaian luar lan klambi udan amarga fleksibilitas lan reaktivitas penting kanggo produksi khusus sing digawe khusus. Kita duwe area produksi 7000 m2 kanthi mesin sing otomatis lan sistem terakhir. Kapasitas produksi udakara 600.000 lembar saben taun.

Kinerja kualitas lan layanan sing dipercaya Trustop Garments asring ngluwihi pangarepan pelanggan.

Kita bisa nyedhiyakake sandhangan sing luwih berkualitas lan kompetitif.

Kita duwe lini produksi sing lengkap lan pengalaman sing sugih ing saben aliran produksi, bisa ngirit biaya bahan kanthi efektif lan bisa ngontrol kualitas. Kanthi pangembangan pirang-pirang taun, kerjasama sing apik lan hubungan win-win karo macem-macem pemasok materi bisa njamin kita entuk materi kanthi tepat wektu lan entuk rega sing luwih apik. Kita duwe ilmu profesional babagan klambi, bisa menehi saran nalika milih materi utawa aksesoris, bisa ngirit wektu lan nggedhekake bathi.

SYARAT Sampeyan, NILAI KAMI

Dateng
Kita nggawe studi kelayakan sadurunge ana proyek anyar. Kita ngandhani kabeh babagan proses produksi, lan paling apik pengamatan tenggat wektu.

Daya Saing
Kanggo kabeh proyek, kita wis ngerti kasunyatan pasar, mula kita menehi rega kompetitif lan negesake sawise nyetujoni pesenan. Kita bisa mbantu rincian teknis proyek (kain, jinis kustomisasi…) supaya bisa adaptasi karo tawaran produk.

Kualitas
Saka bahan baku (kain sing disertifikasi Oeko-Tex, benang bordir Madeira, lsp) nganti proses jahitan kanthi teknik merek, kita kudu ati-ati supaya saben langkah produksi memenuhi kriteria kualitas sing paling apik.